logo-fundusze europejskie      logo-bip-szkoła-strzelce

Poniedziałek

13.03.2023r.

Wtorek

14.03.2023r.

Środa

15.03.2023r.

Czwartek

16.03.2023r.

Piątek

17.03.2023r.

Knedle ze śliwką,

gruszka,

napój mleczny jogurtowy mix smaków 250 ml

Udko z kurczaka pieczone, ziemniaki z koperkiem

kompot wieloowocowy 200ml

Kopytka z gulaszem jarzynowym z wieprzowiną, ogórek kiszony,

jabłko,

kompot wieloowocowy 200 ml

Gyros z kurczaka z ryżem i sosem jogurtowym,

surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, kukurydzą, ziarnami słonecznika i jogurtem naturalnym,

kompot wiśniowy 250 ml

Paluszki z mintaja pieczone, ziemniaki z masłem i koperkiem, surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka, sok jabłkowy NFC 200 ml

Poniedziałek

20.03.2023r.

Wtorek

21.03.2023r.

Środa

22.03.2023r.

Czwartek

23.03.2023r.

Piątek

24.03.2023r.

Naleśniki z twarogiem i dżemem ze śmietaną,

Serek homogenizowany 180g

Pyzy z mięsem okraszone cebulką,

banan,

kompot wieloowocowy200 ml

Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki z koperkiem,

ogórek kiszony,

sok marchwiowo-jabłkowy NFC 200ml

Schab duszony w warzywach, kasza jęczmienna pęczak, surówka Colesław,

kompot truskawkowy

200 ml

Filet z miruny panierowany, ziemniaki z masłem i koperkiem,  surówka z czerwonej kapusty z jogurtem, sok jabłkowy NFC

200 ml

AlALergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, seler, zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy.  Zastrzega się możliwość wprowadzenia zmian.               

Projekt i wykonanie Szkoła Podstawowa w Strzelcach (woj. łódzkie)